de Meisjes zijn op vakantie

de Meisjes zijn op vakantie

He, waar zijn de Meisje nu? Ah, het zou kunnen dat ze aan zee zijn. Met een boek op een bedje, genieten van het geluid van de golven en het ritme van de zee. Of ze speuren het landschap af, op zoek naar die ene perfecte moestuin om inspiratie op te doen. Ze genieten van de geur, van kruiden en bloemen, die loskomt door de volle dag zon. Het is zeker dat ze zich tegoed doen aan de plaatselijke lekkernijen. Proeven van nieuwe gerechten, zich laten inspireren tot nieuwe recepten, andere gewassen om thuis te planten en uit te proberen. De Meisjes laten het zich smaken. Kortom, de Meisjes zijn op vakantie.

De Meisjes zijn op vakantie

Want naast tuinieren en koken, is dat hun andere gedeelde passie. De Meisjes gaan graag op reis. Misschien niet altijd even ver en zeker niet backpacken. De Meisjes zijn niet gemaakt voor een zware rugtas en afzien. De Meisjes willen wel een beetje comfort. Meisjes zijn niet voor niets Meisjes.

Het Tropenrooster

Tijdens hun vakantie hebben de Meisje een tropenrooster ingelast. Ze herhalen elke woensdag het beste van de Meisje tot nu toe. Het beste uit de Moestuin samen met het beste uit de Keuken. Lekker overzichtelijk in één blog. Zodat jullie in één keer op twee vlakken geinspireerd worden.

Jullie thuis

De Meisjes zien jullie ook al zitten. Lekker op je terras of in de tuin. Met een glimlach op je gezicht lezen jullie de inspiratieblogs van de Meisjes. En tijdens het lezen genieten jullie misschien wel van een glaasje witte sangria . Een drankje wat de Meisjes veelvuldig dronken tijdens hun reisje naar Lissabon en Cascais. Zo brengen de Meisjes jullie ook een beetje in de vakantiestemming. Net alsof we allemaal samen op vakantie zijn. Tot in september.

Liefs van de Meisjes

de Meisjes van de Moestuin

 

pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *