workshop Limoncello maken op 8 oktober

workshop Limoncello maken op 8 oktober

Leer bij de Meisjes om je eigen limoncello te maken. Want wat is er nu heerlijker én eerlijker dan je zelfgemaakte drank? In onze workshop Limoncello maken op 8 oktober ga je samen met de Meisjes aan de slag. Na afloop heb je een gezellige, smakelijke én leerzame middag gehad en ga je naar huis met je eigen fles limoncello, een flesje limonade en een goed gevoel. Kom alleen of met een groepje, gezellig is het altijd bij de Meisjes!

Wat gaan we doen?

We beginnen met een proeverij van verschillende limoncello’s en eten daarbij iets kleins zodat je na afloop nog zelfstandig je huis kunt vinden. Uiteraard is alles huisgemaakt; zowel de drankjes als de hapjes. Je krijgt uitleg over de historie, het gebruik en het maken van limoncello. Daarna ga je direct zelf aan de slag. Je maakt je eigen fles limoncello (0,7 liter) om mee naar huis te nemen.

Na het maken van je eigen alcoholische drankje ben je nog niet klaar. De Meisjes gooien nooit iets weg dus met de overgebleven ingredienten maak je je eigen limonadesiroop. Je kunt hiervoor kiezen uit verschillende smaakvariaties.

Je gaat naar huis met je eigen limoncello en limonade. De recepten? Die krijg je er gratis bij.

Wanneer?

zondag 8 oktober  in Amsterdam  van 15.30 tot 17.30

Wat kost het?

€ 49,- per persoon

Aanmelden?

Dat kan via mail@demeisjesvandemoestuin.nl Je ontvangt dan per ommegaande een bevestiging van je aanmelding.

Workshop limoncello maken bij jou thuis of zelf een datum kiezen?

De workshops worden in Amsterdam of Haarlem gegeven. Liever niet zover weg of wil je een andere datum komen? Dat kan! In overleg kijken we of de workshop bij jou thuis aan de keukentafel gegeven kan worden. Ook kijken we samen naar een passende datum.  Voorwaarde is dat jullie minimaal met zes personen zijn. Leuk idee om te doen of cadeau te geven. Voor een verjaardag, vriendinnen-avondje, vrijgezellenfeestje of voor iedereen die eens zijn eigen drankje wilt maken. Of zomaar, zonder reden. Vinden de Meisjes ook leuk.

recept voor Limoncello

Limoncello

pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *