workshop limoncello maken

recept voor Limoncello

Leer bij de Meisjes om je eigen limoncello te maken. Wat is er nu heerlijker én eerlijker dan je zelfgemaakte drank? In onze workshop limoncello maken ga je samen met de Meisjes aan de slag. Na afloop heb je een gezellige, smakelijke én leerzame middag gehad.

We beginnen met een proeverij van verschillende limoncello’s en eten daarbij iets kleins zodat je na afloop nog zelfstandig je huis kunt vinden. Je krijgt uitleg over de historie, het gebruik en het maken van limoncello. Daarna ga je direct zelf aan de slag.

Na het maken van je eigen alcoholische drankje ben je nog niet klaar. De Meisjes gooien nooit iets weg dus met de overgebleven ingredienten maak je je eigen limonadesiroop. Je kunt hiervoor ook weer kiezen uit verschillende smaakvariaties.

Je gaat naar huis met je eigen limoncello en limonade. De recepten? Die krijg je er gratis bij.

workshop limoncello makenHeb je zin gekregen om je eigen drank te maken? Neem dan contact op met de Meisje via info@demeisjesvandemoestuin.nl

De workshops worden in Amsterdam of omgeving gegeven. Liever niet zover weg en heb je zelf een groep van 5 tot 10 deelnemers? In overleg kijken we of de workshop bij jou thuis aan de keukentafel gegeven kan worden. Dat vinden de Meisjes namelijk ook heel gezellig.

 

 

 

 

 

pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *