Workshops met open inschrijving 2018

workshops met open inschrijving 2018

Ook in 2018 geven de Meisjes weer workshops. Gezellige, leerzame en smakelijke workshops. Bij mooi weer zelfs in de tuin. En het mooie is dat de inschrijving nu geopend is! Kom alleen of neem je vrienden mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Aanmelden doe je heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar mail@demeisjesvandemoestuin.nl

Vermeld even welke cursus op welke datum je wilt volgen en met hoeveel personen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging!

agenda voor workshops met open inschrijving 2018

 • 3 juni geven we een cursus cocktailkruiden kweken op je balkon
 • 29 april, 17 juni en 9 september de workshop limoncello maken
 • 14 oktober de workshop likeur maken

workshop limoncello maken

In deze 2,5 uur durende workshop maak je je eigen limoncello (0,5 liter) die je uiteraard ook mee naar huis neemt! Maar voordat het zover is krijg je eerst een korte introductie over het ontstaan van likeur. Geen droge kost, zeker niet omdat je een kleine selectie huisgemaakte limoncello en verschillende toepassingen daarvan te proeven krijgt. De Meisje maken daar een waar feest van door erbij een proeverij van verschillende huisgemaakte hapjes te serveren. Als laatste maken we ook nog citroenlimonade-siroop (250 ml), heerlijk met een beetje bruiswater! Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Waar: Amsterdam

Kosten: 49,- pp

Data: 29 april, 17 juni en 9 september

Tijdstip: 15.00 tot 17.30

workshops open inschrijving 2018

workshop cocktailkruiden kweken op je balkon

Niet iedereen heeft groene vingers en dat is ook helemaal niet nodig. Want nu zijn er de Meisjes van de Moestuin en zij helpen je er graag bij. Zo kun je tijdens deze workshop je eigen kruidenbak samenstellen. Voor op je balkon ja, maar tegen een mooi plekje in je tuin zeggen we ook geen ‘nee’.  Je leert welke kruiden goed samengaan, hoe je ze het beste kunt verzorgen zodat je er lang plezier van hebt en welke kruiden lekker bij elkaar smaken. We laten je proeven hoe kruiden als thee, in een cocktail en zelfs in zoet gebak heerlijk zijn. Dat noemen we dan een kruidige proeverij. Uiteraard gaan we daarna zelf aan de slag met het uitzoeken en beplanten van je eigen kruidenbak. De bak en de recepten neem je aan het einde van de dag mee naar huis.

Waar: Amsterdam

Wanneer: 3 juni

tijd: 15.00 tot 17.00

kosten: 39,- pp

workshops open inschrijving 2018

workshop likeur maken

In deze 2,5 uur durende workshop maak je je eigen likeur (0,5 liter) die je uiteraard ook mee naar huis neemt! Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten likeur om te maken. Een kruidige of een wat frissere. Maar voordat het zover is krijg je eerst een korte introductie over het ontstaan van likeur. Geen droge kost, zeker niet omdat je een kleine selectie huisgemaakte likeuren te proeven krijgt. De Meisje maken daar een waar feest van door erbij een proeverij van verschillende huisgemaakte hapjes te serveren. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Waar: Amsterdam

Kosten: 49,- pp

Wanneer: 14 oktober

Tijdstip: 15.00 tot 17.30

Workshops op locatie

Wil je een workshop door de Meisjes laten verzorgen bij jou thuis of op een andere zelf gekozen locatie? Dat kan ook! De Meisje komen graag voor vrijgezellenfeestjes, personeelsverenigingen of verjaardagen om maar wat te noemen. Voor minimaal 8 geluksvogels komen we jullie kant op. Mail naar mail@demeisjesvandemoestuin.nl voor meer informatie.

pinterest

2 Reacties

 1. Christine Doyer

  Wij zijn geïnteresseerd in het “workshop limoncello maken”. Hoe kunnen wij hiervoor aanmelden? Is er nog plek voor twee personen op 17 juni?

  Reageren
  1. Amber (Auteur bericht)

   Beste Christine,

   je hebt een antwoord via de mail gekregen!

   Vriendelijke groet,
   De Meisjes

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *