de moestuin

de moestuin

De Meisjes houden van tuinieren maar hebben een kleine moestuin. Ze telen veel, maar kleine aantallen per gewas. Ze moeten creatief zijn. Het is woekeren met de ruimte dus elke beschikbare vierkante centimeter wordt optimaal benut. Er wordt niet  alleen in de volle grond getuinierd, maar ook op het balkon en op het terras. Stenen maken plaats voor die ene prachtige groente die nog ontbreekt. Alles waar aarde in kan, wordt gebruikt als plantenbak. Soms moet je inventief zijn.

De Meisjes houden van gemakkelijk. Ze hebben beiden tijd noch geduld. De Meisjes nemen je mee op hun ontdekkingsreis in moestuinland, delen hun tips en leren je hoe geweldig het is om te genieten van het groen dat je zelf hebt verbouwd en geoogst. Groen waar liefde in zit. Groen dat gezond is. Groen waarvan je weet dat het onbespoten is. Groen dat de tijd krijgt om te groeien. Dat proef je. Altijd.

Wil je alleen maar snoepen uit je eigen tuin of wil je juist met de groente uit je moestuin de mooiste gerechten maken? Lees er alles over bij De Meisjes van de Moestuin. Ze helpen je op weg. Ze laten je zien hoe gemakkelijk het is om de wereld een klein beetje groener te maken, zelfs als je weinig tijd hebt. Je eigen groente kweken maakt je bewust van de natuur, de seizoenen en de weersomstandigheden. Er is nooit een excuus om niet te beginnen met het kweken van je eigen groente, fruit of kruiden. Begin vandaag met 1 pot. Laat je inspireren. Dat zien De Meisjes graag.