hoe maak je een teeltplan voor je moestuin?

hoe maak je een teeltplan voor je moestuin?

Hoera! De moestuinplannen zijn klaar. Het tuinseizoen kan beginnen. Het tuinMeisje heeft al haar wensen geïnventariseerd. De zaden zijn besteld. Alle boeken gelezen. De wijze raad van medetuiniers meegenomen en al deze informatie omgezet naar een logische indeling voor de nieuwe moestuin van het Meisje. Zij is klaar, maar ben jij dat ook?

Hoe zet je ideeën om in een teeltplan

Loop je al een tijdje rond met het plan om een moestuin te beginnen maar weet je niet waar je moet starten? Zit jij met je hoofd vol ideeën voor een eigen moestuin maar lukt het je niet om alle informatie om te zetten in een moestuinplan? Vraag je je af welke planten nu juist wel of juist niet naast elkaar kunnen staan? Duizelt het je als je ook nog rekening moet houden met zaken als wisselteelt en gewasrotatie?

Want… hoe maak je een teeltplan voor je moestuin? Je kunt de gezellige blogs van de Meisjes er op naslaan. Daarin staat veel uitgelegd, maar dan heb je nog steeds geen plan.

Hoe maak je een teeltplan voor je moestuin?

De technische informatie omtrent het moestuinieren is een doolhof. Gelukkig zijn de Meisjes er. Zij weten raad.

Je kunt bij De Meisjes leren om je moestuinplannen om te zetten in realiteit. De Meisjes loodsen je door het labyrint van gegevens. Zij weten waar je rekening mee moet houden. Zij weten ook waar je je vooral niet druk om moet maken. De Meisjes laten je zien hoe je zonder bestrijdingsmiddelen kunt moestuinieren. De Meisjes vertellen je over gewasindeling. Over groentefamilies. Ze kennen planten die als geneesheer gebruikt kunnen worden voor andere groente. En natuurlijk weten de Meisjes alles van bloemen. Bloemen om te plukken, bloemen om te eten, bloemen om je moestuin een romantische sfeer te geven. Je volgt tenslotte een workshop bij de Meisjes.

Wil je meer weten? Meld je dan snel aan via mail@demeisjesvandemoestuin.nl

Straks heb jij ook je eigen op maat gemaakte moestuinplan.

 

pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *