seks met een perenboom

seks met een perenboom

Seks verkoopt. Hele industrieën zijn opgestart vanuit de behoefte aan seks. Het Meisje las laatst dat zelfs het elektronisch betalingsverkeer niet zo’n vlucht had genomen zonder het menselijk verlangen naar seks. Maar seks met een perenboom klinkt wel heel erg onaantrekkelijk. Weinig erotisch en eigenlijk een beetje eng. Misschien moet ze toch weer terug naar de bloemetjes en de bijtjes, want daarom had het tuinMeisje laatst seks met een perenboom. Vanwege het gebrek aan bijen.

Haar perenboom op het moestuincomplex stond in volle bloei. Na jarenlang aan een intensief trainingsprogramma te zijn onderworpen vond het Meisje dat haar perenboom nu wel klaar moest zijn om eens peren te leveren, maar er zijn weinig bijen. Zeker met dit koude voorjaar.

Perenbomen bloeien erg vroeg. Dan zijn er sowieso weinig bijen. Tuinier je op een groot tuincomplex dan weten die paar bijen jouw bloesem vast wel te vinden. Op het mini complexje waar het Meisje tuiniert, is zij echter de enige met een perenboom. Daar komt bij dat haar perenboom de competitie aan moet gaan met de paardenbloemen aan de overkant van de sloot. Een wedstrijd die hij jammerlijk verliest. Echte kwekers knippen de paardenbloemen in hun boomgaard af omdat een paardenbloem voor een bij veel lekkerder is dan de bloesem van een perenboom. Maar de sloot is breed….

Het Meisje nam een kloek besluit. Als de bijen niets met de bloemen van haar perenboom te maken wilden hebben, dan zou ze zelf wel zorgen voor reproductie. Vandaar haar seks met een perenboom. Ze wil tenslotte peren. Ze moet er wat voor over hebben.

Haar perenboom is een Conference. De lekkerste peer die er is. Bovendien een zeer zelfstandig type. Hij is zelfbestuivend. Dat betekent dat er geen andere boom nodig is om bevrucht te worden.

Hoe bestuif je een perenboom

Seks met een perenboom is in de praktijk super gemakkelijk. Er komt geen ontbloot lichaamsdeel aan te pas. Het is tenslotte kunstmatig. Het tuinMeisje gebruikt een penseel, maar een wattenstaafje heeft hetzelfde effect.

Voor bevruchting is het nodig dat het stuifmeel van de ene bloem, overgebracht wordt naar de andere bloem. Tip daartoe zachtjes het stuifmeel van één bloem op je penseel en breng dit net zo voorzichtig aan op de tweede bloem. Nu je penseel goed onder het stuifmeel zit, kun je alle bloemen aanstippen. Draai een behoedzaam rondje in het hart van de bloem en stap over naar de volgende. Totdat je alle bloemen hebt gehad. Nu moet de natuur verder zijn werk doen. Spannend!

Heb jij geen tuin maar wil je wel een fruitboom op je balkon? Dan is dit een handig blog.

 

pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *