eucalyptus olie

eucalyptus olie maken

De Meisjes lagen plat. Aangevallen, belaagd. Uitgeschakeld. Niet letterlijk natuurlijk. Ze hielden fysiek geen enkele schade over aan de aanval, maar de digitale strijd hield ze toch flink bezig. Leverde zelfs stress op.

Ze waren het slachtoffer van een Ddos aanval waardoor de site van De Meisjes van de Moestuin een dag lang onbereikbaar was. Blijkbaar zijn ze net zo belangrijk als een bank of de belastingdienst. Bij deze Ddos aanval stonden ze machteloos, probeerden van alles, maar konden hooguit wachten tot de cyberpestkop er weer genoeg van had.

Meisjes pesten

Meisjes pesten

Meisjes pesten

Als abonnee hoef je je geen zorgen te maken. Een Ddos aanval steelt niets. Zorgt alleen dat websites uit de lucht zijn door deze massaal te benaderen. Gewoon Meisjes pesten dus. Alleen net even anders dan vroeger op het schoolplein.

Computers, netwerken, hardware, software, providers. De Meisjes hebben ze nodig om hun website in de lucht te houden en jullie te laten ontdekken dat lekker eten een feest wordt als je daarvoor je zelf verbouwde groente, fruit en kruiden gebruikt. Daar zijn De Meisjes goed in.

Maar problemen met de computer, het netwerk? Dat is helemaal niks voor hen. Ze hebben hun zaakjes goed op orde, investeren flink, en toch zien ze dagelijks zo’n 30 aanvallen op hun website. Aanvallen die door de software op de site van De Meisjes keurig onschadelijk worden gemaakt.

Digitale aanbidders

Uit de hele wereld komen ze langs op de website van De Meisjes. Michael Ser, William Loark, Lonnie Mip of Charles Wiz. Het zouden zomaar aanbidders van De Meisjes kunnen zijn. Ware het niet dat ze allemaal een .ru email adres hebben en De Meisjes geen Russisch verstaan, noch in het Russisch schrijven. Het voelt nogal dubbel. De Meisjes zijn gek op aandacht. Dit is echter een vorm van aandacht waar ze niet op zitten te wachten.

Gelukkig waren De Meisjes er na een dag weer vanaf. Ze konden opgelucht adem halen.

Hoog tijd voor een ontspannen bad met zelf gemaakte eucalyptus olie. Eucalyptus olie in bad is een wonder. Het ontspant de spieren, vermindert stress en door het warme water adem je meteen de heerlijke dampen in waardoor je weer vrijer kunt adem halen. Adem in… en adem uit…..

Voor een klein flesje eucalyptus olie heb je nodig:

1 dl olijfolie – paar takjes verse eucalyptus – flesje – cocktailstamper

Vul het flesje met takjes en het blad van de eucalyptus. Stop er flink veel in zodat het flesje vol is. Gebruik de cocktailstamper om de eucalyptus te kneuzen en aan te stampen. Zo komen de etherische oliën vrij.

Vul het flesje tenslotte met olijfolie en sluit het af. Schud flink en zet weg.

Hoe langer je de olie laat staan, hoe sterker de geur van de eucalyptus olie. Schud tussendoor regelmatig. Na een week heb je al een heerlijke eucalyptus olie. Na een maand eucalyptus olie met een sterkere geur.

Giet de eucalyptus olie tenslotte door een keukenzeefje over in een schoon flesje en klaar is je eigen etherische olie.

Kom maar op met dat warme bad.

Heb je last van een verstopte neus? Lees dan hier hoe eucalyptus olie je er weer vanaf kan helpen.

hoestsiroop met kruiden uit de tuin

hoestsiroop met kruiden uit de tuin

pinterest

2 Reacties

  1. Pingback: bathbombs maken uit je voorraadkastje

  2. Pingback: rozen scrub en bloemen bodybutter - de Meisjes van de Moestuin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *