hondenkoekjes met pindakaas

hondenkoekjes met pindakaas

Het keukenmeisje heeft een hond. Een klein hondje met een stoere naam. Gelukkig is het ook een stoer hondje. Maar qua naam maakt dat eigenlijk niet uit. Want ze wordt eigenlijk nooit bij haar echte naam genoemd. Behalve als ze niet wil luisteren. Dan wordt ze heel hard en bestraffend toegesproken. Niet dat het helpt. Het hondje wordt ook bij haar volle naam genoemd als ze vreselijke gassen loslaat in de ruimte waar het keukenmeisje ook is. Maar dan vol afgrijzen. Maar meestal wordt het hondje van het Meisje liefkozend “Bollie” genoemd. Het is namelijk een echt keukenHondje. Gek op eten. Omdat het vandaag dierendag is mag het keukenHondje een beetje verwend worden. Dus het Meisje heeft hondenkoekjes met pindakaas voor Bollie gebakken. Mocht je nu ook een hondje hebben die dat op prijs stelt: ze zijn zo klaar en de ingrediënten heb je vast in huis.

Dit heb je nodig:

220 gram bloem – 80 gram pindakaas (zonder suiker) – 2 eieren – 50 ml koud water

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom en meng ze met een houten lepen en daarna met de hand tot een bol deeg. Dek af en met folie en zet 15 minuten in de koelkast. Maak daarna met uitstekers de koekjes. Leg ze op bakpapier op het bakblik en bak in 15 tot 20  minuten gaar. Laat goed afkoelen voordat je ze aan de hond geeft!

 

Bollie met hondenkoekje met pindakaas

 

 

pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *