kerst workshop likeur maken

De feestdagen komen er weer aan. Heb je er ook zo’n zin in? Gezellig samen met je familie en vrienden aan een lange tafel. Jullie hebben genoten van elkaars gezelschap en een heerlijke maaltijd. Hier hoort drank bij.

Of een ander moment. Je zwaait he-le-maal uitgeput de laatste gasten uit. Nu kun jij met je voeten omhoog zittten. Telefoon op stil, joggingbroek aan. Drankje erbij.

In beide gevallen heb je wel zin in een glaasje likeur als digestief. En wat is er nu leuker dan je eigen gemaakte likeur te kunnen drinken?

Misschien het máken van je eigen likeur. Tijdens een workshop bij de Meisjes van de Moestuin. Wil jij dat ook? Dan ben je nog net op tijd! Geef je op voor onze kerst workshop likeur maken op 18 december. We starten met een proeverij van verschillende home-made hapjes en het proeven van de drankjes die je gaat maken. We maken ook nog een cocktail die je  weer moet proeven natuurlijk. Daarna ga je aan de slag en maak je zelf een kerstlikeur die je na afloop mee naar huis neemt. Thuis moet je drankje nog even rijpen, maar je kunt ‘m met de kerstdagen uitschenken! Voor jou alleen of om te delen, net wat je wilt.

Benieuwd wanneer deze workshop gehouden wordt? Neem contact op met De Meisjes via mail@demeisjesvandemoestuin.nl

 

pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress PopUp Plugin