de Meisjes zijn weer op vakantie

de Meisjes zijn weer op vakantie

De Meisjes zijn weer op vakantie

De zomer is toch wel het favoriete seizoen van de Meisjes. Het tuinMeisje kan oogsten en het keukenMeisje kan met de oogst de keuken in. De mooiste gerechten maken met de beste ingrediënten. Theoretisch dan. Want ja, de Meisjes houden niet alleen van tuinieren en koken. De Meisjes zijn ook gek op vakantie. Dus zijn ze een groot gedeelte van de zomer niet te vinden waar je ze zou verwachten. De Meisjes zijn weg, de Meisjes zijn weer op vakantie. Even opladen, andere omgeving en nieuwe ideeën opdoen. Inspiratie voor een nieuw moestuinjaar in de keuken. En maar hopen dat er bij terugkomst goed voor de moestuin is gezorgd zodat ze meteen weer aan de slag kunnen. Want de Meisjes kunnen wel even de moestuin uit, de tuin blijft in hun hart.

Het Tropenrooster

Tijdens hun vakantie hebben de Meisje een tropenrooster ingelast. In de maanden juli en augustus herhalen ze elke woensdag het beste van de Meisjes tot nu toe. Het beste uit de Moestuin samen met het beste uit de Keuken. Lekker overzichtelijk in één blog. Zodat jullie in één keer op twee vlakken geinspireerd worden. Op die manier hoeven jullie de Meisjes niet te missen en lijkt het net alsof ze nog gewoon in hun vertrouwde moestuin en keuken bezig zijn.

Jullie thuis

De Meisjes hopen dat jullie met veel plezier deze zomerse inspiratieblogs zullen lezen de komende twee maanden. Het liefste natuurlijk al met één been in de Moestuin en met de gedachten al in de keuken. Of heel ontspannen in de tuin of op balkon. Met een kopje thee uit eigen tuin of  ‘s avonds na het eten met een glaasje ijskoude Limoncello. Zo brengen de Meisjes jullie ook een beetje in de vakantiestemming. Net alsof we allemaal samen op vakantie zijn. Totdat we in september weer écht in de tuin en keuken te vinden zijn. Tot dan.

Liefs van de Meisjes

thee uit eigen tuin

thee uit eigen tuin

pinterest

1 Reactie

 1. Theo

  Nog een Leuke vakantie,
  Jullie verdienen het.

  Groetjes
  Theo

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *